Boxer med tut

Hei og takk for sist.

Det er en stund siden sist vi blogget, men her har det hendt litt av hvert den siste tiden. Vi har bl.a flyttet inn i en ny leiligheten og Bror har fått seg fast jobb på Eplehuset i Bodø. Så strikketøyet har ligget litt på vent den siste tiden.

Det siste som har blitt strikket ferdig er en boxer med tut. Dette var en «bestilling» vi fikk da vi var i 60-årsdagen vi har skrevet om før på bloggen. De som bestilte denne ville ha en boxer istede for en truse som vi hadde laget da. Bestillingen skulle gis bort til en annen som var 60, og tidligere lensmann, så da måtte det jo bli i politifarger og med et stopp-skilt på rumpa.

Ved å klikke på bildene, blir det større.

Ragnhild sto for strikkingen, mens Bror sto for mønster, så dette var nok et samarbeidsproskjet.

Ellers kan vi si at vi holder på med hver vår Mariusgenser. Ragnhild strikker til seg selv, mens Bror strikker til sin far. Ragnhild strikker også en babydress til ei lita prinsesse som kan bli født når som helst nå. Det er ikke vi som venter barn, men et vennepar av oss. Bilder av alt kommer selvsagt etterhvert.

Ønsker alle en fin helg, enten med eller uten strikketøyet.

Strikkende hilsen fra

– – – – – – – – – – – – – –

Hello

Its been a while since we last blogged, but we have been busy lately. We have moved to a new apartment, and Bror has started working in «Eplehuset» – Premium Reseller of Apple products.

During the summer we have knitted a boxer with proboscis. This boxes was made to give away as a birthdaygift to a former chief superintendent, who turned 60, and off course we had to use the Norwegian police colours and with a stop sign on the back. Ragnhild did the knitting, while Bror did the patterns.

Now we are both knitting a Marius sweater. Ragnhild are knitting to her self and Bror is knitting to his father.
Ragnhild is also knitting a baby jumpsuit, because we have two friends who are expecting a little princess any time now.

We will post pictures of everything after we are done knitting.

Wishes you all a nice weekend either with or without knitting.

Knitting greetings from

Advertisements

5 responses to “Boxer med tut

  1. Moro å høre fra dere igjen 🙂 Var innom bloggen for noen dager siden, og lurte fælt på hvorfor det var så stille her inne, men skjønner nå at dere har hatt en del å holde på med i det siste. Lykke til med marius-prosjektene deres! Jeg driver nå på med siste innspurt på et marius-oppdrag bestående av 3 stk, den ene str 8 år og de to andre i voksenstørrelser. Jeg lover dere at det føles deilig å være på slutten 🙂 God helg til dere også! (Venter i spenning på neste konkurranse)

Legg gjerne igjen en liten kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s