Julekalender

Julekalender
Da nærmer julestriden seg med stormskritt. Den tiden av året som er fylt med adventskalendere, julegaveshopping og en smak av julemat og annet godt, kan være både stressende og hektisk for mange. Det er en tid for ettertanke og det er ofte mange følelser knyttet til det å feire jul. Kaldt og mørkt er det ute, og da er det ekstra godt med pledd, en kopp med gløgg, julekalender på tven og noen tente lys i vinduskarmen.

Vi har planlagt en julekalender for dere, så dere har noe ekstra å kose dere med i adventstiden. Vi kommer frem til og med den 24. desember til å åpne en ny luke på bloggen vår. Premier har vi fått fra Panduro og Tre L og noen av premiene har vi selv vært å kjøpt.

Hver dag kommer vi til å legge ut et spørsmål/oppgave og vi trekker en heldig vinner av de som svarer riktig. Vi har laget en egen mail som dere kan sende svar til oss på:

julekalender.hobbybloggerne@gmail.com

Første spørsmål kommer den 1. desember (selvsagt) og vi håper at du vil kose deg med å finne svar og sende det til oss, for vi vil gjerne sende en liten gave til nettopp deg 🙂

Ønsker dere alle en god kveld.

Førjulshilsen fra
20121129-202626.jpg

—————————————————

Advent calendar

This year we want to arrange an advent calendar for you. We have been gathering 24 prizes for you to win. Some we got from the cosy store Tre L, some from Panduro, and others we went out and bought ourselves. So everyday untill the 24th of December, there will be a question for you to answer on our blogg, and we will pick a winner of those who answers the question correctly.

We wish you all a nice advent.

Knitting greetings from
20121129-202956.jpg

Advertisements

Legg gjerne igjen en liten kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s