Luke nummer seks

Luke nummer seks

Så er en fjerdedel av adventstiden lagt bak oss og det nærmer seg virkelig jul, selv om det er ikke er mye som minner om jul her i Bodø ennå. Men da må man gjøre litt selv også, så i kveld skal vi få pynta LITT til jul iallfall.

I gårsdagens oppgave var svaret 16. Denne gangen hadde ikke alle svart rett, og mange hadde tatt med alle fargene av Ask, men vi spurte kun etter Ask melert. Vår sponsor på bloggen Hillesvåg Ullvarefabrikk lager Ask melert altså i 16 forskjellige farger. Og en av de som svarte rett var:

Ann Helen Korsfur Krøvel

Vi sender deg en mail, så flott om du svarer på den, så vi får sendt deg en pakke i posten.

I dag blir det en litt andreledes luke. Men først skal vi fortelle litt om et Gatemagsin som selges her i Bodø:
«Gatemagasinet Ekko utgis av en politisk og religiøst uavhengig stiftelse. Formålet er å fremme engasjement og selvhjelp blant sosialt utsatte mennesker som strever med hjemløshet, fattigdom, rusproblemer og/eller psykiske problemer, eller er ekskludert fra arbeidsmarkedet av andre årsaker. Magasinet har redaksjon i Bodø, men skal med tiden dekke hele Nordland.»

Per dags dato har Ekko 92 registrerte selgere, men det varierer mye hvor mange som er ute og selger. I 2013 er planen å gi ut sju utgaver av Ekko.

Gatemagasinet Ekko har den siste tiden slitt økonomisk, og selv om ikke vi kommer med de store summene, er det noe som heter: «Alle monner drar». Og vi ønsker også at Ekko skal komme ut i mange år til, og ønsker de lykke til med arbeidet.

Dette synes vi er en så god sak, så vi har bestemt oss for å gi de en liten gave og trenger din hjelp. Julen handler jo ikke bare om at handelstanden skal ta inn mest penger, men å dele. Dele på det man har, deler gleder, dele tiden osv. Vi kommer til å legge ut et bilde på Facebooksiden vår som dere «må» like.

Får vi mellom
1-25 likere gir vi kr 50,-
26-50 likere gir vi kr 100,-
51-100 likere gir vi kr 200,-
101-200 likere gir vi kr 300,-
over 200 likere gir kr 500,-

Så nå er det bare å fortelle til venner og kjente at de skal like bilde. Bilde du skal se etter på Facbooksiden vår, vil se sånn ut:

EKKO

Så i dag blir vinneren Gatemagasinet Ekko, men hvor mye de «vinner» er opp til dere.

Vi minner igjen om at alle svar på lukene må sendes til
julekalender.hobbybloggerne@gmail.com
Noen har sagt at de ikke har fått autosvar fra oss, og det skyldes nok at dere har sendt til feil adresse. Det blir også mye lettere for oss å trekke ut en vinner om alle sender til samme og rett adresse. På forhånd takk. 🙂

Førjulshilsen fra
Ragnhild Mari og Bror Aleksander

Advertisements

2 responses to “Luke nummer seks

    • Da må vi bare beklage, men alle som har sendt mail er med i trekningen uansett om de har fått autosvar fra oss eller ei. Men skal sjekke opp hvorfor ikke alle får autosvar fra oss. Kan det være at den har havnet i spam-boksen din?

Legg gjerne igjen en liten kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s